Veelgestelde Vragen

> Verzendkosten
> Extra Korting
> BTW of invoerkosten
> Overige vragen?


Verzendkosten naar Nederland
GoedkopeDrogist.com werkt samen met verschillende online drogisterij leveranciers zodat we het grootste assortiment make-up, parfum, huidverzorging en cosmetica tegen de laagste prijs kunnen presenteren.

Bij ons betaal je GEEN verzendkosten op huidverzorging of make-up.

Op alle parfum en geurtjes berekenen wij 10% toeslag (maximaal $15,-)

In verband met internationale regulering en douane regels wordt er 10% toeslag gerekend op alle geurtjes, eau de cologne en parfum. Dit met een maximum van $15,-


Extra kassakorting
GoedkopeDrogist.com maakt afspraken met verschillende leveranciers om zo onze bezoekers extra kortingen te kunnen geven.

Alle kortingen verwerken wij direct in de prijzen van de producten.


Moet ik invoerrechten of belasting betalen voor mijn bestelling?
GoedkopeDrogist.com werkt samen met de 's werelds grootste cosmetica leveranciers. Al deze verschillende leveranciers bevinden zich niet in de EU. Hierdoor zijn de prijzen ook erg laag.

Alle prijzen zijn inclusief BTW!

Bestellingen tot €150 = Geen invoerkosten!

BTW wordt vooruit betaald voor alle bestellingen die verzonden worden naar Nederland, Denemarken, Ierland, Polen, Spanje, Zweden en Engeland. Dit betekent dat er geen extra kosten voor BTW (omzetbelasting) in rekening worden gebracht door de Douane.

Tevens zal er geen vertraging optreden bij verzending van de producten.

Kijk voor meer informatie op de site van de Douane.


Overige vragen?
Heb je andere vragen? Neem dan direct contact op met onze leverancier. Zij kunnen je alles vertellen over het assortiment, de prijzen en je bestelling!

> StrawberryNET klantenservice

Heb je vragen over deze website? Mail dan naar info@goedkopedrogist.com.

Geen verzendkosten

Wij berekenen GEEN verzendkosten voor make-up, cosmetica, huid-, haar- en lichaamsverzorging! Hoe groot of hoe klein je bestelling ook is. Voor parfum, geurtjes en cologne betaal je 10% toeslag over het totaalbedrag (met een maximum van $15 per bestelling). Kijk in de FAQ's voor meer meer informatie over invoerrechten en btw.