Over GoedkopeDrogist.com

Wij zijn de grootste nederlandse online make-up en cosmetica shop!

GoedkopeDrogist.com wil het online shoppen van cosmetica leuker, eenvoudiger en goedkoper maken. Wij bieden inzicht in een database van meer dan 34.000 topmerken make-up, huidverzorging, parfum en geurtjes. Van Clarins tot MAC en van Biotherm tot Yves Saint Laurent.

Make Up Promotion

GoedkopeDrogist.com verkoopt zelf geen cosmetica artikelen. Wij presenteren het beste, meest volledige en goedkope aanbod op internet. De artikelen zijn eenvoudig te vergelijken en vervolgens direct te bestellen bij de leverancier.

Op deze manier houden we de prijzen zo laag mogelijk!

Als je een bestelling doet ontvangt GoedkopeDrogist.com een commissie over het orderbedrag. Deze commissie wordt betaald door onze leverancier. Er wordt nooit een commissie berekend aan bezoekers en klanten van GoedkopeDrogist.com.

Let op! Heb je vragen over het assortiment, producten of je bestelling? Neem dan een kijkje bij de klantenservice van onze leverancier. Zij helpen je graag verder!

Wil je contact met ons opnemen? Mail ons dan op info@goedkopedrogist.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geen verzendkosten

Wij berekenen GEEN verzendkosten voor make-up, cosmetica, huid-, haar- en lichaamsverzorging! Hoe groot of hoe klein je bestelling ook is. Voor parfum, geurtjes en cologne betaal je 10% toeslag over het totaalbedrag (met een maximum van $15 per bestelling). Kijk in de FAQ's voor meer meer informatie over invoerrechten en btw.