Advies: Huidverzorging voor Mannen

Voor een gezonde en actieve huid is het belangrijk je gezicht dagelijks te verzorgen. Omdat de mannenhuid een hele andere structuur heeft (o.a. door hormonen) is het belangrijk een verzorgingsproduct voor heren te gebruiken.

Dagelijkse verzorging in 3 stappen

1. Reinigen
Het is belangrijk je huid iedere dag te reinigen met een facewash. Zo verwijder je het vuil van je huid en voorkom je verstopte porien, acne en huidveroudering. De facewash Clean van Zirh is erg goed!

2. Scheren
Doe je met scheerschuim, -zeep, -creme, -gel en/of scheerolie. Veel mannen gebruiken bij het scheren een goedkope irriterende scheergel of foam. Pas hiermee op. Slechte scheergel droogt de huid uit en veroorzaakt irritatie zoals rode vlekken. Een goede scheergel beschermt juist. Bekijk ons assortiment van de scheerexpert: The Art Of Shaving.

3. Hydrateren en beschermen
Doe je in de ochtend en eventueel ook 's avonds voor het slapen. Een goede gezichtscreme hydrateert de huis zodat deze niet trekkerig, droog of vet aanvoelt. Veel mannen geven de voorkeur aan de moisturizers van Biotherm Homme.

Top 3 merken voor de Man
Er zijn een hoop merken met mannenverzorging op de markt. Toch zijn er vrij grote verschillen tussen deze. Wij adviseren de volgende merken: Aramis, Clarins Men, Clinique, Biotherm Homme, Dior Homme en Lancome Men, MD Skincare en Zirh.

Een hoop van onze producten komen uit de USA en zijn exclusief en voordelig verkrijgbaar via GoedkopeDrogist.com.

Uitgebreide verzorging voor in het weekend

Scrubben/Masker
Gebruik hiervoor een scrubcreme, -gel of gezichtsmasker.

Exfoliëren
Exfoliërende producten op basis van hydroxy acids maken de huid glad doordat ze "de lijm" waarmee de cellen aan de huid vastgeplakt zitten, oplossen.

Oogcreme
De huid rondom de ogen is erg gevoelig. Het is aan te bevelen hier ene speciale oogcreme voor te gebruiken met een hogere SPF factor.

GoedkopeDrogist.com biedt een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor de man. Er worden geen verzendkosten gerekend en bij bestelling van meerdere producten tegelijk ontvang je tot 5% EXTRA kassakorting.


Geen verzendkosten

Wij berekenen GEEN verzendkosten voor make-up, cosmetica, huid-, haar- en lichaamsverzorging! Hoe groot of hoe klein je bestelling ook is. Voor parfum, geurtjes en cologne betaal je 10% toeslag over het totaalbedrag (met een maximum van $15 per bestelling). Kijk in de FAQ's voor meer meer informatie over invoerrechten en btw.